• Yazılım ve Bilişim Eğitimleri

2021 Yeni Nesil Kodlamasız Pratik Web Tasarımı - Özgür Çalış

  • Uzaktan Eğitim

Düşük maliyetlerle sıfırdan uzmanlığa hiçbir kodlama olmadan web site tasarlamayı öğrenin ve evinizden özgürce çalışın.

Kurs Detayları

Hiçbir kodlama bilginiz olmadan harika web siteleri tasarlamak ister misiniz? Peki tüm bu tasarımlarımları yaparken sabah erken kalkmak zorunda olmadan, işe gidip gelirken trafikte zaman kaybetme derdiniz olmadan, evden çalışarak özgür bir çalışma hayatını benimsemek ister misiniz?




Eğer bu eğitimdeki anlatılacak yönlemleri kullanacak olursanız, web tasarım karmaşık olmaktan çıkacak; hem büyük bir hobi haline gelecek hem de sizlere ciddi gelirler sağlayacaktır. Çalışırken keyif alarak para kazanmak ne de olsa birçok insanın hayalidir!




Eskiden lüks sayılan "web sitesi sahibi olma" fikri artık tam anlamıyla bir ihtiyaçtır. Kurum ve kuruluşların ötesinde artık birçok insan bireysel olarak da web site sahibi olmak için bir devinim içerisindeler. Bu nedenle web tasarıma olan talep her geçen gün artmaktadır.


Nitekim bu durum piyasayı oldukça güçlü hale getirse de niteliksiz işlerin de sayısı bir hayli fazla! Bu kursta anlatılanları dikkatle dinlediğiniz taktirde hızlı ve sonuca yönelik bir biçimde web sitesi tasarlamayı öğreneceksiniz. Tabii ki de tüm bu teknik konularla beraber web tasarımdaki etik değerler hakkında da bilgi sahibi olacaksınız!


Bu tasarımları orijinal yazılımlarla yapacağınız için kalıcı, kaliteli ve itimat dolu bir hizmeti müşterilerinize sunacaksınız. 


Bu yolda size lazım olanlar: Herhangi bir bilgisayar, internet ve çalışma azmi! Tüm bunlara sahipseniz, artık web tasarım işinden kısa zaman içerisinde, özgürlüğünüzü patronlara kaptırmadan çok ciddi gelirler elde edeceksiniz demektir.

Udemy

Udemy


2021 Yeni Nesil Kodlamasız Pratik Web Tasarımı - Özgür Çalış
Güncel fiyat

90.20 TL

Eğitim Özellikleri
  • Sıfır kod bilgisiyle kısa zamanda mükemmel web siteleri tasarlayabileceksiniz.
  • Web tasarım işinden büyük kazançlar elde edeceksiniz.
  • Bilgisayarınızın olduğu her yerde çalışma özgürlüğüne kavuşacaksınız.
  • Web sitesi yapımındaki etik değerleri öğreneceksiniz.
  • Hızlı ve kaliteli web tasarım için bilgi ve deneyim sahibi olacaksınız.
  • Web sitesi yapımıyla ilgili genel birçok konuya hakim olacaksınız.

Paylaş

Menü
Eğitimler
Arama
Medya