Müfredatınızı dünyanın dört bir yanından birinci sınıf eğitimciler tarafından oluşturulan yüksek kaliteli ve sağlam kaynaklarla dönüştürmeye hazır mısınız? Açık eğitim kaynakları (OER'ler), öğretmenlere ve öğrencilere incelenmiş ve kanıtlanmış ders materyallerine ve değerlendirmelere erişim sağlar. OER'ler, kamuya açık lisanslar altında (Creative Commons gibi) ücretsiz olarak sunulan eğitim materyalleridir. OER'ler ders kitaplarını, ders notlarını, ders programlarını, ödevleri ve testleri içerebilir.

OER Commons'a erişerek herhangi bir konuyu, herhangi bir kaynak türünü, herhangi bir sınıf seviyesini arayabilir ve anında çok çeşitli eğitim materyallerine ulaşabilirsiniz. Bu kadar basit! OER'ler, sınıfınız için son derece faydalı olabilecek harika kaynaklardır - işte geçiş yapmak için beş neden:

Öğrencilerin öğrenime erişimini genişletebilirsiniz: OER'lere herhangi bir yerden, herhangi bir öğrenci tarafından herhangi bir zamanda erişilebilir. Dünyanın birçok yerinde eğitim uzaktan öğrenmeye geçtiğinden, öğrencileriniz için öğrenme kaynaklarına erişim kolaylığı sağlamak çok önemlidir. Öğrenciler, belirli bir ders kitabı satın alma veya bir broşür yazdırma konusunda endişelenmek yerine, seçtikleri herhangi bir elektronik cihazdan tüm OER'lere erişebilir. OER Commons, eğitimcilerin uzaktan öğretimde başarılı olmalarına daha fazla yardımcı olmak için bir Uzaktan Öğretim ve Öğrenim Kılavuzu oluşturmuştur!

OER materyallerini öğretim ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde özelleştirebilirsiniz: Pek çok OER içeriği, özel kurs ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde revize edilebilir. OER materyaliyle başlayıp kursunuzun özgünlüğüne uyacak şekilde değiştirerek içeriği müfredatınızı destekleyecek şekilde kolayca özelleştirebilirsiniz.
OER'leri mevcut kurs materyallerini geliştirmek için kullanabilirsiniz: OER'ler çok çeşitli materyalleri kapsadığından, çeşitli mod ve formatlarda çok sayıda eğitim konusunu kapsar. Bu biçimlerin çok çeşitli olması, farklı öğrenme güçlerini ve stillerini destekleyen temel kavramlar için çoklu temsil modlarına izin verebilir. Bu, öğrenme stilleri ne olursa olsun tüm öğrenciler için öğrenmeyi erişilebilir kılmayı amaçlayan Öğrenme için Evrensel Tasarım yönergeleri ile uyumludur.

OER'ler Genellikle Son Teknolojidir: Ders kitapları her yıl değişir. Yeni keşifler yapılıyor. İlerleme ileriye doğru hareket eder. Tipik akademik materyal için bu, hızlı devir ve ders kitaplarını ve diğer materyalleri (genellikle pahalı) sürekli güncelleme ihtiyacı anlamına gelir. OER'leri kullanarak, akademisyenlerin ve öğretmenlerin yenilikçi uygulamalarla en son konularda işbirliği yaptığını göreceksiniz. OER'lerin işbirlikçi doğası nedeniyle, materyaller kendini işine adamış eğitimcilerden oluşan bir topluluk tarafından sürekli ve ustalıkla güncellenir.

OER'ler öğrencileriniz için (çok) tasarruf sağlar: Ders kitapları pahalıdır! Tipik bir üniversite öğrencisi, her akademik yıl ders kitaplarına 1200 dolardan fazla harcıyor. Bu maliyet birçok öğrenci için engelleyici olabilir. OER öğretimine geçiş yapmak, öğrencilerinizden yüksek maliyetli bir yükü kaldırır ve yaşam kalitelerinde çok önemli bir fark yaratabilir.

OER'ler eğitimcilere yenilikçi, erişilebilir ve uygun maliyetli eğitim materyallerine göz atma, özelleştirme ve uygulama fırsatı verir. Yüksek öğrenimle ilişkili maliyetleri azaltarak, sürekli genişleyen bir öğrenci topluluğunun akademik, profesyonel ve kişisel hedeflerine ulaşmasını sağlayan daha adil ve sürdürülebilir bir gelecek yaratabiliriz.

Burada ticari isim, ticari marka, üretici veya başka bir şekilde herhangi bir özel ticari ürüne, işleme veya hizmete atıfta bulunulması, Touro College tarafından bir onay, tavsiye veya iltimas teşkil etmez veya ima etmez.

Paylaş

Menü
Eğitimler
Arama
Medya