Hayatın güzelliği, öğrenmeyi asla bırakmamamızdır. İlgi alanınıza bağlı olarak çevrimiçi olarak kolayca geliştirebileceğiniz sayısız beceri vardır. Dijital bir çağda yaşamak, heyecan verici beceriler edinmeyi daha da kolaylaştırıyor. Güvenilir internet ile her türlü beceride ustalaşarak ve çoğu zaman uzmanlaşabilirsiniz; bunu ücretsiz olarak yapabilirsiniz. Her şeyden önce, becerilerinizi keskinleştirmek veya geliştirmek istiyorsanız, bunu yapmanın en basit yolu online yapmaktır.

 

1. Sosyal Medya Pazarlaması

Mevcut dünyamız sosyal medyaya takıntılı durumda. Her şirketin bundan tam olarak yararlanmak istemesi şaşırtıcı değil. Bunun ışığında, sosyal medya pazarlama becerileri son derece pazarlanabilir ve alakalıdır. Çoğumuzun sosyal medya kampanyalarını uygulamak için ne gerektiği konusunda bir fikrimiz var. Ancak, bu sektörden en iyi şekilde yararlanmak için sosyal medya pazarlama becerilerinin en üst düzeyde olması gerekir. Çevrimiçi olarak, sosyal medya pazarlama becerilerinizi en iyi şekilde performans gösterecek şekilde geliştirebilirsiniz. Çeşitli sosyal medya platformlarının nasıl kullanılacağına ilişkin temel bilgiler dışında, çevrimiçi becerilerinizi geliştirdiğinizde devreye girecek olan başka unsurlar da vardır.

Daha iyi müşteri anlayışına sahip olduğunuzdan emin olarak müşteri davranışını nasıl çevireceğinizi öğreneceksiniz. Müşteriler karar verir ve yetenekli bir sosyal medya pazarlamacısı bundan tam olarak nasıl yararlanacağını bilir. Bir pazarlamacı olarak, nasıl daha zengin müşteri deneyimleri sunacağınızı öğreneceksiniz. Öğrenilmesi gereken diğer bir unsur da, gelen trafiği arttırırken daha iyi arama motoru sıralamalarında nasıl üst sıralara çıkılacağıdır. Bu alanı daha derinlemesine incelediğinizde, müthiş bir marka yaratmak için sosyal medyayı nasıl kullanacağınızı keşfedeceksiniz. Bir marka adı tanınma ve sadakat olmadan tamamlanmış sayılmaz. Bunlar, sosyal medya pazarlama becerinizi geliştirirken öğreneceğiniz birkaç bileşendir. Bu beceri seti sadece heyecan verici değil, aynı zamanda oldukça ufuk açıcı ve karlı olabilir.

 

2. Yazma'ya dokunun

Dokunarak yazma, her insanın edinmesi gereken bir beceridir. Çoğumuz yazmak için klavye kullanacağımızdan, bunu mümkün olan en iyi şekilde yapabilirsiniz. Bu beceri, yazma şeklinizdeki sıradanlığı ortadan kaldırır; profesyonellik ile değiştirmek. Uygun dokunmatik yazma ustalığı sayesinde, klavyenize bakmadan yazabileceksiniz. Henüz mükemmel değilseniz, çevrimiçi olarak dokunarak yazma becerilerinizi geliştirmenin yolu budur. Sadece hızınızı test edin ve ne kadar iyi yazdığınızı görün. Bu beceri, dakikada 80 kelimeye kadar ulaşmanızı sağlar. Bu becerinin birkaç bileşeni vardır ve her zaman iyileştirmeye yer vardır.

İlk unsur hızdır. Dokunarak yazma sayesinde yazma hızınızı büyük ölçüde artıracaksınız ve bu size zaman kazandıracak. Doğruluk, bu beceriyi geliştirmeyi değerli kılan başka bir unsurdur. Bu, uzun süre yazmanın getirdiği yorgunluğu azaltmanın mükemmel bir yoludur. Sağlık açısından, bu becerileri geliştirmek, tekrarlayan stres yaralanmalarından kaçınarak projelerinizi gerçekleştirmek için uygun duruş sergilemenizi sağlayacaktır. Dokunarak yazma becerilerinizi geliştirdiğinizde iş beklentileriniz otomatik olarak artacaktır. Günün sonunda, bu beceri hayatınızı iyileştirmek için bakış açınızı tamamen değiştirebilir.

 

3. Dijital Fotoğrafçılık

Dijital fotoğrafçılık, çevrimiçi olarak geliştirebileceğiniz başka bir büyüleyici beceridir. Dijital kamerası veya cep telefonu olan hemen hemen herkes fotoğraf çekebilir. Ancak, becerinizin keskinleştiğinden emin olmak için fazladan yol kat etmeniz gerekiyor; ve işiniz aynı şeyi yansıtacaktır. Yüksek kaliteli dijital fotoğrafçılığa büyük ihtiyaç var ve beceriye sahip olanlar kazanan tarafta olacak. Bu beceriyi çevrimiçi olarak geliştirmek ücretsiz olarak yapılabilir ve aşağıda vurgulandığı gibi öğrenmeniz muhtemel birkaç şey vardır.

İlk olarak, üç boyutta nasıl teslim edileceğine hakim olacak bir konumda olacaksınız. Bu, görüntüyü izleyici için daha hoş ve davetkar hale getirir. Becerinizi geliştirirken karşılaşacağınız başka bir şey de kamera sarsıntılarından nasıl uzak duracağınızdır. Hareketsiz kalmak ve doğru görüntüleri yakalamak gerçekten de bir beceridir. Öğrenilecek diğer şeyler arasında derinlik oluşturma, polarize filtreler kullanma ve çok çeşitli arka planlarda optimizasyon yer alır. Yeni başlayan veya gelişmek isteyen bir profesyonel olmanız gerçekten önemli değil; öğrenecek çok şeyin var. Teknolojinin sürekli değiştiğini ve trendleri takip etmenin size bu ekstra avantajı sağlayacağını unutmayın.

 

Son söz

Çevrimiçi olarak kolayca geliştirebileceğiniz pek çok başka beceri var. Becerilerinizi geliştirmek için fırsatlardan tam olarak yararlanmanız, mesleğiniz üzerinde kesinlikle bir dalgalanma etkisi yaratacaktır; ve genel olarak hayat. Bu, daha yüksek bir seviyeye geçmenin kesin bir yoludur.

Paylaş

Menü
Eğitimler
Arama
Medya